Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Wendy Wendy schreef op januari 17, 2022:
Enorm bedankt voor het maken van het gave beeld. Ik vind het prachtig! Een geweldig kunstwerk! De samenwerking verliep ook vlot. Het was zowel gezellig als vermakelijk. Het beeld krijgt een ere-plek in mijn woonkamer! Heel erg bedankt!!!
Wim Wim schreef op juni 24, 2020:
Nadat mijn vader het bericht kreeg dat hij heel ziek was, wilden we heel graag een blijvende herinnering aan mijn vader. Toen we Gonnie belden met dit verhaal kon ze gelijk de volgende dag al langskomen om de handen van mijn ouders te casten. Ook was het geen probleem om tijdens het droogproces nog een paar foto’s te maken van de handen voor mijn ouders. Het resultaat is prachtig geworden en we zijn heel blij dat we op deze manier nog een tastbare herinnering aan mijn vader hebben.
Martijn Martijn schreef op juni 11, 2020:
Super gaaf beeldje geworden. Een super mooie zichtbare herinnering. Echt top. Ga zo door.
Ingrid Ingrid schreef op juni 3, 2020:
Heel fijn dat het zo allemaal kon, Guus was erg slecht en je kwam direct . En het eindresultaat is superrrrrr👍👍❤️. Nogmaals dank je wel😘
christel christel schreef op juni 3, 2020:
Dank je voor de handjes van onze dochter! wat een super mooi kado! Mn dochter voelde zich ook erg bij je op haar gemak en dat komt niet zo snel voor! kom graag bij je terug!
Annemiek Annemiek schreef op januari 24, 2020:
Dank voor de fijne samenwerking. We vonden het een hele leuke ervaring en zijn heel blij met het beeldje dat nu staat te pronken op de kast.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven